Monday, 17 October 2011

Tragedi Jam 12 Malam, Sakit Pinggang Aku

Salam semua,

Apa sebenarnya yang dah berlaku jam 12.00 malam semalam? sebenarnya takda apa-apa pon yang menarik jam 12.00 malam tu.. cuma aku kena usung sofa naik rumah je.. huhu.. sungguh penat rasanya.

Tapi disebabkan dah free aku gagahkan jugalah badan ni mengusung dari ground floor ke tingkat 4.. bukan ringan-ringan beb.. sakit belakang aku.. hehehe

Jom layan dululah sofa apa yang sampai.

Ruang tamu bersedia menanti tetamu

Tak mampu lagi beli karpet, tikar plastik pon jadilah

Tepat Jam 12.00 malam sofa ibu dari rumah mertua sampai

Tengah malam setting kedudukan sofa baru.. macam dah takda siang pulak

Akhirnya kedudukan begini yang dipersetujui

Setting sekali dengan tikar plastik ni..


Alhamdulilah hampir jam 1 pagi baru siap setting kedudukan sofa dari ibu mertua aku ni.. apa pon terima kasih kepada ibu mertuaku kerana sudi mengirimkan sofa ni kepada anaknda.. hehehe.

Kalau ada apa-apa yang menarik lagi ibu, janganlah segan-segan hantar lagi ye.. anaknda sentiasa menerima apa sahaja.. hehehe (ayat bodek baik punya)

Bila dah masuk sofa ni baru aku rasa umah aku lengkap sikit.. lepas ni tak tahulah apa lagi yang nak dibeli.. rasa-rasanya nak beli perhiasan pokok2 bunga pulak kot... apa pon tunggu jelah ye.

9 comments:

Anonymous said...

salam,
boleh bg contact no. kontraktor table top & tiles? tq.

Myvitrd said...

Ni no. kontaktor tu : 012-3592873

the::bored::sha said...

best dh ade umah sendiri..me n hubby looking frwd, hope bg next year......insyaAllah

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaaha

saipul said...

tahniah bro...dah ader rumah sendir

www.tuanbri.com said...

Jom sertai Pertandingan “Apa Azam Anda untuk 2012 ?”

hadiah hadiah menarik disediakan.

Kalau taknak hadiah pun, apa salahnya sharing ?
after all, sharing is caring right ?

Boleh KLIK SINI-tuanbri.com untuk menyertai

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

|| NaFiRaa || said...

tahniah~ dah masuk rumah sendirik yer.. mesti best kan~

AlyzaFisol said...

bestnye dpt masuk umah sendiri... :)