Sunday, 17 October 2010

Meninjau Lokasi Rumah Impian

Salam,

Pagi minggu yang menyamankan.. lepas balik dari jogging aku terus g meninjau lokasi rumah yang aku impikan selama ini..

Gambar diambil pada 16-10-2010



Pandangan apartment setinggi 4 tingkat

pandangan tingkat 3 dari jarak dekat

ruang kaki lima dan ruangan tangga.. opss takda lif ye..

cuba teka mana satu kotak pos surat aku nanti..

yang takda grill tu aku tengah lobi sekarang..lepas ni buat grill sendiri yang lagi cantik

ruang permainan badminton & parking motosikal

ruang taman permainan kanak-kanak & parking tetamu.. untuk parking pemilik semua berbumbung katanya

contoh grill tingkap ruang tamu yang bakal dibuat nanti

Grill ruang tingkap ruang tamu yang aku kira tercantik dikawasan rumah ni.. berapalah harganya ni..

9 comments:

kak ina kl said...

ooo nak pindah ker?baguslah camtu.

Goldman said...

COD Pamp Suisse Lady Fortuna 10 gram.

Untuk harga emas jongkong dan lain-lain yang hebat sila hubungi kami di goldman999.9@hotmail.com.

Harga lagi murah daripada Habib, Poh Kong dan dealer2 lain. Bekalan antarabangsa.

Rebat tunai segera RM 1,000 hingga RM 1, 500.

Harga belian semula yang hebat.

Terima kasih.

Kak Wan Kamsiah said...

kunjungan balas...akak dah follow, bila nak follow balik?

Afra Yuri said...

new house is it? nice! :)

Irtiyah said...

Salam

semoga impian terlaksana :)

Miela Tahril said...

terima kasih atas sokongan ye. miela hargainya sangat. miela datang jadi follower :)

Mr. Swift said...

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog saya pula.
Btw entri ni macam best je. :p

Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh

Zyash said...

Berapa ribu ne? Bulan2 berape??

Myvitrd said...

@Zyash : rumah ni harga RM120k, bulan2 rm500, Loan under OCBC bank